• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Push-up BH

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Push up BH met push up pads

Je borsten mooier uit laten komen? Een sexy decolleté? Push up bh’s zijn er speciaal voor gemaakt. In push up bh’s, ook wel maximizer bh’s genoemd, zijn push up pads opgenomen aan de onderkant, de zijkant of beiden kanten van de bh. Die pads duwen je borsten omhoog of naar binnen.

Super push up, mega push up, double push up

Een push up bh wordt vaak door vrouwen met een kleinere cup gedragen om zo de borsten wat meer gevuld te laten lijken. Push up bh’s in cup A, B en C zijn er volop.

Maar als je een push up effect wilt bereiken waarom dan niet meteen het maximale uit de kast halen? Tegenwoordig bieden diverse merken super push up bh’s die je borsten nog meer laten uitkomen. Voor de naam super push up bh zijn allerlei synoniemen ontstaan zoals de double push up bh, dubbel of mega push up bh.

Er zijn ook push up bh’s voor grotere cupmaten zoals cup D en cupmaat E. Bij grote maten wordt echter vaak een plunge bh gedragen om het decolleté meer tot zijn recht te laten komen.

Alle soorten bh’s

Een push up BH is vrijwel altijd voorgevormd en van een beugel voorzien. Daarnaast zijn er diverse maximizer bh varianten mogelijk. Een bandeau BH met push up effect een bustier of een balconette bh behoren tot de mogelijkheden. En natuurlijk zijn er bh’s in alle kleuren. Een zwarte push up bh of een rode of witte bh? Geen probleem natuurlijk. En het blijft niet bij bh’s, kijk ook eens naar een super push up bikini.