• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
 • Gratis retourneren
 • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Tailleslip

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rooster Lijst

Aantal items: 1 - 48

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

De tailleslip

Kenmerkend voor de tailleslip is dat deze wat hoger op de heupen valt. De hoge taille zorgt er voor dat de buik mooi bedekt wordt. De billen worden gedeeltelijk bedekt bij deze slip en biedt groot draagcomfort. De variaties van de tailleslip gaat van uitdagend en kant naar juist glad en simpel.

Tailleslips met pijpjes

Tailleslip met pijpjes wordt vaak vormgegeven met een extra stukje kant om de slip een sexy feel te geven. Ook dienen deze pijpjes om de billen meer te bedekken, zodat er geen naden op de billen zichtbaar zijn bij het dragen van een strakkere jurk.

Corrigerende tailleslips

De corrigerende tailleslip is speciaal gemaakt om de buik en taille in een mooier figuur te brengen. De meeste corrigerende slips worden gemaakt van dun, glad en stevig materiaal voor een optimaal corrigerend effect. Ook zijn er corrigerende tailleslips die speciaal de “love handles”, buik en taille modelleert. De corrigerende tailleslip is beschikbaar met en zonder pijpjes.

Maak de look compleet met een bijpassende BH

Combineer jouw tailleslip met een sexy beugel BH of een comfortabele plunge BH. Een beugel BH heeft driedelige cups die je borsten een voorwaartse lift geven, waardoor je slanker lijkt. Een plunge BH geeft het zelfde effect, maar dan wat natuurlijker. Dit komt doordat de plunge BH schuine cups heeft met nauw aansluitende beugels die de borsten naar elkaar toe duwen.

Tailleslips van Annadiva

De slips zijn gemaakt in verschillende materialen en wisselen elkaar steeds af met kantjes of andere leuke details. De tailleslips hebben een bijpassende BH maar je kunt natuurlijk ook items met elkaar mixen. Koop nu jouw tailleslip bij Annadiva!