Torselet

Aantal items: 1

Van hoog naar laag sorteren
    Avero Torselet
    Marie Jo Lingerie Avero Torselet
    € 141,95 € 56,95 Sale

Aantal items: 1

per pagina

Dames Torselet

Een Torselet is vergelijkbaar met een korset, de pasvorm is namelijk hetzelfde. Het verschil zit echter in de stof waarvan het kledingstuk wordt gemaakt. Een korset wordt gemaakt van een harde, stugge stof. Waar een torselet wordt gemaakt van een soepele, elastische stof. Een torselet wordt door veel vrouwen dus als prettiger ervaren. De stof van een torselet sluit goed aan op je lichaam, zonder dat dit benauwend voelt.

Torselet Strapless

Een torselet is vaak zowel met bandjes als zonder bandjes te dragen. Check wanneer jij een torselet aanschaft even of de bandjes ook echt afneembaar zijn. Het zou namelijk zonde zijn als de torselet uiteindelijk toch nog zichtbaar is onder bijvoorbeeld een strapless jurk.

Torselet bruid

Veel vrouwen die gaan trouwen kiezen ervoor om prachtige bruidslingerie te kopen. Dit is zeker geen overbodige luxe. Je wil namelijk toch niet dat jouw lingerie zichtbaar is onder jouw prachtige trouwjurk? Voornamelijk vrouwen die een strakke bruidsjurk dragen doen er goed aan om een lingeriespecialist om hulp te vragen bij het kopen van hun bruidslingerie. Bruidslingerie is een echt onderdeel van jouw bruidslook. Veel vrouwen gaan hierbij voor een torselet. Een torselet zorgt er namelijk voor dat je gedurende jouw speciale dag een mooie rechte houding behoudt. Daarnaast zorgt een torselet voor steun van de borsten en neemt het vaak lichaamsvocht op. Mocht jij op jouw speciale dag wat zweten, dan hoef je je daar met een torselet zeker geen zorgen om te maken. Ten slotte kan een torselet een corrigerende werking hebben op jouw ‘love handles’ en buik. Doordat de torselet goed aansluit op jouw lichaam kan een torselet jou zeker slanker doen ogen.

Torselet zwart

Bij Annadiva hebben wij verschillende torseletten in het assortiment. Ga jij bijvoorbeeld voor een witte torselet? Of draag jij een zwarte jurk en zoek je een zwarte torselet? Wij hebben het allemaal!

Advies omtrent de torselet

Bij een torselet is het van belang dat je de juiste maat aanschaft. De cups van de ingebouwde BH moeten namelijk goed aansluiten op jouw lichaam. Alleen dan haal je de juist steun uit je torselet. Ook mogen je borsten niet over de cups van de torselet heen vallen, dit is vaak zichtbaar in een strakkere jurk en dat wil je natuurlijk niet. Daarnaast moet een torselet goed om je lichaam sluiten, maar deze moet zeker niet zó strak zitten dat je nauwelijks nog kunt ademen. Ga vooral voor een torselet die jij prettig vindt zitten. Twijfel je nog over jouw maat? Kom langs in een van onze winkels voor persoonlijk advies. Of bel/chat/mail met de dames van onze klantenservice. Wij helpen je graag aan een perfecte torselet.