• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Annadiva in de pers

 

April 2021 - "Annadiva lanceert eigen badmodemerk: Annadiva Swim"

Een nieuw hoofdstuk voor Annadiva is aangebroken: de lancering van een eigen collectie onder private label Annadiva Swim. Met een eigen badmodemerk vergroot Annadiva de keuze in badmode voor vrouwen met een grote cupmaat.
Lees meer >

De Ondernemer

 


November 2019 - "Annadiva blijft zich richten op grote cupmaten"

Rijd mee met Mariëlle, CEO en oprichtster van Annadiva. 

Bekijk de video >


 

September 2019 - "Big Cups - Big Business"

Annadiva ontvangt investering om eigen lingerielijn te ontwikkelen
Lees meer >

De Ondernemer

 


 

December 2016 - "Zo groeide Annadiva uit tot 's lands grootste lingeriewebshop"

Lingeriewinkel Annadiva is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De webshop die Mariëlle van der Loo (38) startte uit eigen frustratie, is uitgegroeid tot de grootste online aanbieder van luxe lingerie in Nederland.

De Ondernemer

 


 

Juni 2016 - "Ik heb mijn winkel het liefst aan de rand van de snelweg; goed bereikbaar en gratis parkeren"

Uit pure frustratie over het schrale aanbod van beha’s met grote cupmaten ging Mariëlle van der Loo ze in 2011 zelf maar verkopen. Niet onverdienstelijk: haar bodyfashionbedrijf Annadiva is nu een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland, wat haar in 2015 de FD Gazellen Award opleverde. In de groeiplannen zitten meer winkels, maar niet in de winkelstraat. “Ik wil niet dat mijn klanten de hele stad moeten doorhobbelen om bij mijn winkel te kunnen komen.”
 

Textilia

 


 

Januari 2016 - "Snelst groeiende bedrijven 's-Hertogenbosch zoeken toptalent"

Op 26 januari organiseerde gemeente 's-Hertogenbosch een ontbijtsessie voor de Bossche Gazellen. Mariëlle van der Loo, eigenaresse van Annadiva, was één van de negentien genodigden.
 

Gemeente 's-Hertogenbosch

 


 

December 2015 - Annadiva wint FD Gazellen Award

Annadiva is in december uitgeroepen tot één van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. De FD Gazellen Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. In deze twaalfde editie heeft Annadiva de award in de regio Noord-Brabant en Limburg gewonnen.
 

FD Gazzellen

 


 

Maart 2015 - Webshop beter dankzij echte winkel

De Gelderlander schrijft over de synergie tussen webshop en fysieke winkel. Annadiva wordt omschreven als voorbeeld van hoe beide onderdelen elkaar versterken.

 

De Gelderlander

 


 

Januari 2014 - 10xBeter

10xBeter is een programma van de NTR met in elke aflevering tips voor een beter leven. In de reeks die in het teken staat van werk, vertelt Mariëlle over haar ervaringen met het starten van een eigen lingeriewebshop.

 

De Gelderlander

 


 

September 2013 - opening Annadiva winkel in Nijmegen

Annadiva opent in tijden van crisis een fysieke winkel in Nijmegen. Diverse media berichten hierover, waaronder een uitgebreid redactioneel stuk in De Gelderlander.

 

De GelderlanderTelegraaf

 


 

Juni 2013 - Annadiva onderzoek: één op de zes vrouwen zont topless

Annadiva deed onderzoek onder ruim 1.000 Nederlanders en vroeg ze welke badkleding zij op vakantie meenemen. Dit onderzoek wordt door diverse media gepubliceerd, waaronder PowNed, Metro, Spitsnieuws, Omroep Brabant en diverse blogs. Lees hier het volledige onderzoek en beluister hier het fragment op Omroep Brabant.

 

Annadiva OnderzoekAnnadiva Onderzoek

 


 

Zomer 2013 - Tijdschrift JAN op zoek naar bikini's

De redacteuren van tijdschrift JAN - slank maar allerminst gezegend met standaard maten - gaan op zoek naar een bikini die écht iets doet voor hun figuur. Annadiva is één van de winkels die getest worden. Het eindoordeel over Annadiva? "Makkelijk, snel, ruime keus. Retourneren is een eitje en je kunt per e-mail advies vragen."

 

JAN

 

 


 

Oktober 2012 - Annadiva onderzoek: lingerie ergernissen

Het dragen van een BH of lingeriesetje is voor veel vrouwen niet altijd een pretje. Annadiva deed onderzoek naar lingerie ergernissen. Dit onderzoek wordt door diverse media gepubliceerd, waaronder de Telegraaf en diverse blogs. Lees hier het volledige onderzoek.

 

Annadiva OnderzoekAnnadiva Onderzoek

 


 

Mei 2012 - Annadiva onderzoek: vrouwen versus mannen over lingerie

Annadiva deed onderzoek naar hoe vrouwen en mannen denken over lingerie. Dit onderzoek wordt door diverse media gepubliceerd, waaronder de Telegraaf, Omroep Brabant en diverse blogs. Lees hier het volledige onderzoek.

 

Annadiva OnderzoekOmroep Brabant

 


 

Februari 2012 - Lancering Annadiva

Op 1 februari 2012 wordt de Annadiva webwinkel geopend. Diverse media, waaronder het Financieel Dagblad en de Telegraaf doen hier verslag over.

 

Opening AnnadivaOpening Annadiva