Samenwerkingen Annadiva Swim

Juni 12, 2022
Annadiva Swim

De nieuwe badmode van ons eigen merk Annadiva Swim is inmiddels al een tijdje verkrijgbaar én wat gaat het hard! De eerste artikelen beginnen bijna uit te verkopen en wij krijgen voortdurend lovende reacties. Super leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met onze badmode collectie!

Wij hebben zelf een shoot gehouden van onze prachtige Annadiva Swim collectie. Voor deze shoot hebben onze eigen medewerkers model gestaan. Hier zijn wij natuurlijk mega trots op! Hiermee hopen wij uit te stralen dat iedere vrouw, ongeacht haar maten, een bikini body heeft! Of je nou slank bent of wat meer vormen hebt, iedere vrouw verdient het om te stralen in de mooiste en goed zittende badmode.

Samenwerkingen

Naast onze eigen beelden zijn wij ook samenwerkingen aangegaan met influencers, dit is terug te vinden op onze social kanalen. De beelden in deze blog geven al een paar mooie samenwerkingen weer. Om jullie nóg meer te informeren over onze eigen badmodecollectie hebben wij hulp gekregen van deze prachtige dames. Hopelijk hebben zij jullie bereikt en laten zien dat de bikini’s en badpakken voor iedere vrouw zijn.

Heb jij de Annadiva Swim collectie al bekeken? Deze unieke collectie komt niet meer terug dus wees er snel bij!