Nieuw: Annadiva kettingen!

Mei 11, 2021

Pssssst.. Heb jij het al gehoord? Annadiva heeft een sieraad uitgebracht! Een prachtige ketting met verschillende type borsten. In deze blog nemen wij jullie mee naar het verhaal achter dit sieraad.

Every woman is Beautiful

Nog veel te vaak horen wij dat vrouwen zich onzeker voelen over hun borsten. Het is helemaal niet gek als de ene borst wat groter is dan de ander, als je borsten wat hangen, als je kleine of juist grote borsten hebt. Ieder lichaam en dus ook iedere borst is anders. Zoals wel eens wordt gezegd; borsten zijn geen tweelingen, maar zusjes!

Every woman is Lovely

Met de Annadiva Ketting willen wij vrouwen dus ondersteunen én de diversiteit laten zien in verschillende borsten. Iedereen is anders, of je nu grote of kleine borsten hebt en dat is helemaal oké! Geen enkel lichaamsdeel is symmetrisch, dus waarom zou je dat dan wel van je borsten verwachten?

Every woman is Pretty

Het Annadiva sieraad zien wij als het perfecte cadeau. Kies de ketting die bij jezelf of bij iemand anders past. Prachtig om cadeau te geven aan jezelf of aan je (schoon)moeder, vriendin, zus of iemand anders dierbaars. Samen staan we sterker!

Every woman is Gorgeous

Draag samen met ons de missie uit dat elke vrouw én elk type borst perfect is. De Annadiva Ketting is in zes verschillende type borsten verkrijgbaar, dus er is altijd wel een borst waarmee jij je kunt identificeren. Ook voor de echte strijders onder ons hebben wij een ketting ontwerpen. De Victorious ketting is speciaal ontworpen voor vrouwen die getekend zijn door het leven.

Every woman is Fabulous

Naast dat de ketting in zes verschillende typen borsten verkrijgbaar is, is de ketting ook verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: zilver, roségoud en goud. Zo kun je de ketting kiezen die helemaal bij jouw stijl past.

Elke vrouw is prachtig én mag trost zijn op haar borsten. Choose to be you!