Marie Jo voorjaarscollectie 2023!

Februari 17, 2023

Het voorjaar komt alweer inzicht, wat betekent dat alle nieuwe collecties binnenstromen. Heb jij al zin in de zomer? De nieuwe collectie van Marie Jo geeft je in ieder geval een zomers gevoel! Prachtige broderie, romantische bloemen en zomerse kleuren, de nieuwe collectie van Marie Jo heeft het allemaal! In deze blog zetten we de nieuwe collectie voor je op een rijtje. Zodat jij je outfit kunt stijlen met prachtige lingerie.

Prachtige broderie

Met deze prachtige collecties voorzien van prachtige broderie straal jij deze zomer! Lingerie met broderie fleurt iedere zomerse outfit op. Zo is er bij de Danae en Jane collectie gekozen voor verfijnde broderie. De verfijnde broderie geeft de Danae collectie een rijk en feestelijk karakter. Je shopt deze feestelijke collectie in de kleur Pinot Rose, een prachtige zachtroze kleur met een klein glanseffect voor een luxe uitstraling.

De Jane collectie is een echte klassieker. Deze romantische en verleidelijke collectie is afgewerkt met verfijnde bloemenbroderie en glanzende parelsnoertjes. Deze zomer shop je deze collectie in een hippe zachte tint; Pastel Lavender. Ook afgewerkt met verfijnde bloemenbroderie is de Leda collectie in de kleur Glossy Pink. De bijzondere bloemenbroderie en glanzende contouren zorgen voor een unieke look. Verfijnde lingerie met luxe details, dat is Leda van Marie Jo.

Romantische bloemetjes

Romantische bloementjes zijn ook dit jaar weer te vinden in de nieuwe collectie van Marie Jo. Een echte romantische collectie is Chen. De lingerie uit deze collectie is afgewerkt met romantische bloemetjes in combinatie met prachtig tule. Stoer, romantische en hartverwarmend, dat is de Chen collectie van Marie Jo. Deze zomer shop je deze collectie in een speelse, maar bovenal trendy kleur genaamd Pearled Ivory. Fashion in combinatie met de perfecte fit voor je borst, ook dit najaar maakt Marie Jo het weer waar!

Een absolute bestseller die deze zomer niet mag ontbreken is de Avero collectie. Het grafische ruitjesmotief in combinatie met de romantische bloemetjes geven de collectie een moderne look. De romantische bloemetjes komen ook weer terug op de typische Avero schouderbandjes in de vorm van madeliefjes. Deze zomer is deze klassieker toegevoegd in een trendy zachtroze kleur; Pink Parfait.

Zomerse kleuren

Kleurrijke lingerie mag niet ontbreken in een zomercollectie, zo ook niet in die van Marie Jo. Van felle kleuren tot aan rustige tinten, dit seizoen komen alle kleuren voorbij in de collectie van Marie Jo. Ben jij fan van lingerie in een echte statement kleur? Bekijk dan zekers een de Nellie collectie in de kleur Electric Blue. Een collectie die iedereen prachtig staat en tevens voorzien is van prachtige details.

Bij het zien van de nieuwe Agnes collectie krijg je gelijk zin in de zomer. Deze collectie is uitgebracht in dé perfecte roze tint. Deze collectie is de perfecte mix van speelse nopjes en elegante bloemenbroderie. Een echte eye-catcher op het gebied van zomerse kleuren is toch echt wel de Georgia collectie in de kleur Clearwater. Deze collectie is er in een prachtige turquoise kleur waarin je lekker opvalt! Start je dag elegant en zelfverzekerd met Georgia lingerie onder je outfit.

Waar kies jij voor deze zomer? Een BH met prachtige broderie of toch romantische bloemetjes? Bekijk snel de nieuwe collectie van Marie Jo en ga stralend het voorjaar in!