Marie Jo en haar mooiste alternatieven

Juli 25, 2021

Marie Jo; een prachtig merk gekenmerkt door perfecte pasvorm, romantische uitstraling en een brede matenrange. Marie Jo gebruikt luxe stoffen en broderie waardoor veel vrouwen gelijk verkocht zijn. Ben jij ook fan van Marie Jo? Hieronder vind je alternatieven die goed bij je zouden passen!

Avero

De bekendste serie van Marie Jo is Avero. Deze iconische serie met de herkenbare ruitjesstof telt veel verschillende kleuren en modellen. De schouderbandjes met madeliefjes maken de look van de Avero helemaal af. Een alternatief voor de Avero BH’s voor grotere cupmaten is de Madison serie van PrimaDonna. De BH´s uit deze serie hebben een soortgelijk ruitjesmotief en versiering op de bandjes. De matenrange van de Madison van PrimaDonna gaat verder dan Marie Jo, namelijk tot en met cupmaat I.

Rosalia

De romantische Rosalia voorgevormde balconette BH van Marie jo is een oranje/roze BH met prachtige broderie en kant. De voorgevormde cups zorgen voor een mooie ronde vorm en extra goede ondersteuning bij de borst. Een vergelijkbare BH is de Lace Essentiel Balconette BH van Wacoal. Deze rode BH is ook voorzien van sierlijk kant en geeft de borsten een natuurlijke vorm en ondersteuning.

Strapless

De huidskleurige Jane strapless BH is een voorgevormde BH met een matenrange van B tot en met H. Een goede optie voor een ander merk is de Freya Cameo Strapless BH. Deze BH heeft een subtiel streepje en heeft net als de Jane BH afneembare schouderbandjes. Beide BH´s kunnen daarom ook als halter BH gedragen worden.

Luxe lingerie

Luxe lingerie is een must-have in elke kledingkast. Deze BH’s zien er net wat uitdagender en luxueuzer uit dan de dagelijkse BH. Luxe lingerie gaat van prachtige witte lingerie tot sexy rode lingerie en van basic zwarte lingerie tot schattige roze lingerie. Annadiva verkoopt meerdere merken die met luxe stoffen en materialen werken. Uiteraard is één daarvan Marie Jo. De luxe beugel BH van de Jane serie heeft een uniek mat-glanseffect, net zoals echt zijde. Het kant met een luchtig bloempatroon lijkt op contouren van een elegant parelsnoer. Deze BH is dus een echte investering. De meer toegankelijke variant van deze BH is de Ana voorgevormde balconette BH van Fantasie. Deze zachtroze BH geeft de borsten dezelfde vorm en steun als de push-up BH van Marie Jo. Ook deze BH heeft luxe kant en broderie op de cup en de bandjes.

Slips

Niet alleen voor de Marie Jo BH’s zijn er mooie alternatieven, maar ook de slips hebben net zo'n fijne alternatieven. Zo is de ivoorkleurige Christy Tailleslip van Marie Jo voorzien van zijpanden met een romantische bloemenbroderie. De Undie-tectable lace hipster van Spanx heeft dezelfde look als de slip van Marie Jo. Deze slip is namelijk ook uitgevoerd met sexy kant bij de beenuitsnijdingen. Een extra voordeel van de Spanx tailleslip is dat deze je buik en taille corrigeert.

Blijf je toch gewoon fan van Marie Jo in plaats van haar alternatieven? Geen probleem natuurlijk, wij hebben genoeg aanbod in de prachtige collecties die Marie Jo te bieden heeft. Shop ze!