Freya en Fantasie lingerie voorjaar 2023

Maart 12, 2023

Yes! De nieuwste lingerie van Freya en Fantasie hangt al in de winkels! Deze collecties zijn perfect voor onder je zomerse outfits. Beide merken zijn gespecialiseerd in lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat. Zo kan iedere vrouw dit voorjaar stralen in trendy lingerie. In deze blog laten we een aantal collecties alvast aan je zien.

Fatale van Freya lingerie

De nieuwe Fatale collectie is dé meest sexy collectie van Freya tot nu toe! Het gestreept en gebloemd kant siert deze collectie. De body uit deze collectie is prachtig en ook leuk om te dragen als top onder een casual blazer. De gouden details en de geschulpte randjes maken de body helemaal af! Dit voorjaar shop je deze nieuwe collectie in twee kleuren: Chilli Red en Noir. Een sprekende rode en elegante zwarte kleur.

Offbeat van Freya lingerie

De Offbeat van Freya is een collectie die bijna ieder seizoen terugkeert. Deze collectie weet stijlvol kant en schattige kleuren perfect te combineren. Alle items zijn rijkelijk versierd met een kanten bloemenbroderie. Dit voorjaar is deze collectie uitgevoerd in twee kleuren, namelijk de kleur Natural Beige en een op en top zomerse kleur, genaamd Lemon Fizz. De gele kleur in combinatie met de paarse accenten geeft je gelijk zin in de zomer!

Viva van Freya lingerie

Trendy printjes en kant vind je in de Viva collectie. Het gebruik van basic kleuren en stoffen siert deze collectie. De side support BH is niet alleen prachtig, maar ook goed ondersteunend. Deze BH bestaat uit vier delen, die zorgen voor goede ondersteuning en een mooie lift van je borsten. Viva is een must-have voor in je lingerielade! Dit voorjaar is deze must-have verkrijgbaar in de kleur Sunkissed Coral, een trendy roze kleur. Wij houden van roze lingerie en deze collectie is dan ook zeker een favoriet!

Fusion van Fantasie lingerie

Deze collectie heeft een chique uitstraling dankzij het textuurpatroon van verticale streepjes. De items uit deze collectie zijn afgewerkt met een gekarteld elastisch randje. Dit voorjaar is deze collectie verkrijgbaar in een mooie lichtblauwe kleur; Sapphire. Met deze collectie creëert iedere vrouw een elegante en tijdloze look, ook vrouwen met een grotere cupmaat.

Olivia van Fantasie lingerie

De Olivia collectie van Fantasie lingerie is versierd met een bloemenprint. Deze fleurige bloemen passen perfect bij het voorjaar. De prachtige kanten stroken geven deze collectie een luxe uitstraling. Het schattige detail tussen de cups maken de BH’s uit deze collectie helemaal af! Deze sierlijke collectie is dit voorjaar uitgevoerd in de kleur Meadow, een trendy bloemenprint.

Aubree van Fantasie lingerie

Bloemen komen ook terug in de Aubree collectie van Fantasie lingerie. De items uit deze collectie springen eruit door de luxe bloemenbroderie. Dit voorjaar is de kleur Vintage Green toegevoegd aan deze collectie. Dit is een lichtgroene kleur welke is versierd met een verleidelijke champagnekleurige bloemenbroderie. Het rosegouden diamantje geeft deze collectie een nog luxere uitstraling. Voel je op en top vrouwelijk in de verleidelijke Aubree lingerie.

Ben jij net zo enthousiast geworden over de nieuwe collecties van Freya en Fantasie als wij? Het grootste deel van de collecties is nu al verkrijgbaar en de rest volgt snel! Shop jouw favorieten nu online of bezoek een van onze winkels.