De trend van 2022: bordeaux rode lingerie

November 24, 2022

Op dit moment komt alle mooie lingerie voor het najaar bij ons binnen en echt alles is prachtig! Bij het zien van deze collecties is er één trend die er echt uitspringt; bordeaux rode lingerie. Wij zetten graag een aantal prachtige collecties in deze kleur voor je op een rijtje. Welk setje is jouw favoriet?

Serene van Panache Lingerie

DeSerene collectie heeft een elegante en comfortabele stijl, doordat deze is gemaakt van zachte stoffen. Dit najaar is de kleur Dark Cherry toegevoegd, een prachtige donkerrode kleur. De BH uit deze collectie is aan de rand van de cup afgewerkt met bewerkte stroken met daarin lichte stretch. De mix van mooie stoffen met een glanzende print maken de BH helemaal af. Combineer de BH met de bijpassende Serene tailleslip. Deze slip is versierd met verleidelijk semi-transparant kant.

Envisage van Fantasie Lingerie

Fan van dierenprints? Dan past de Envisage collectie van Fantasie lingerie helemaal bij jou! Dit najaar is er een nieuwe kleur toegevoegd aan deze collectie, genaamd Mulberry. Mulberry is een prachtige donkerrode/paarse kleur. Uniek aan deze collectie is het snake-look ontwerp en de subtiele glans in de afwerking. Maak je look helemaal compleet door de BH te combineren met een van de bijpassende Envisage slips.

Matilda van Elomi Lingerie

Alle Matilda liefhebbers opgelet! Ook deze collectie shop je dit najaar in dé nieuwe trendkleur bordeaux rood. De must-have voor jouw lingerielade is dit najaar uitgevoerd in de kleur Wine Diamond. Deze prachtige serie is versierd met sierlijke borduurwerken in een bolletjes en diamanten patroon. De plunge BH uit deze collectie bevat stevige cups met daarin side-support, waardoor je borsten mooi naar voren worden gecentreerd. Kies met de Matilda collectie in de kleur Wine Diamond voor goede ondersteuning en een trendy look!

Josephine van Empreinte Lingerie

Een van onze andere favorieten is de Josephine collectie van Empreinte. Deze collectie straalt pure verleiding uit door het romantische kant en de semi-transparante materialen. Je shopt deze collectie in de kleur Grenade. Deze kleur neigt meer naar het paars dan naar het rood, maar de collectie is te mooi om niet te benoemen in deze blog. De BH uit deze collectie heeft niet-voorgevormde cups die zijn gemaakt van verleidelijk semi-transparant kant. De bovenkant van de cups is afgewerkt met subtiele roze glitters in het kant, prachtig voor de feestdagen! Combineer deze BH met een van de bijpassende slips en ga stralend het najaar in!

Tailored van Freya Lingerie

De Tailored collectie van Freya was al te shoppen in een zwarte en roze kleur, maar dit najaar is daar de kleur Dark Cherry aan toegevoegd. De kleur Dark Cherry is een prachtige najaarskleur. De beugel BH is het pareltje uit deze collectie. Deze sierlijke rode BH is semi-transparant aan de bovenzijde van de cups. Niet alleen de beugel BH, maar alle items uit deze collectie zijn afgewerkt met een streepjes motief en een roségouden detail. De collectie bestaat uit twee BH’s en twee bijpassende slips, zo stel je gemakkelijk jouw ideale lingeriesetje samen!

First Night van PrimaDonna Twist Lingerie

De prachtige kantendesigns van de First Night collectie laten je stralen, ook met een grotere cupmaat. Je shopte deze collectie al in andere prachtige kleuren bij Annadiva, maar dit najaar is er een nieuwe kleur toegevoegd. Deze nieuwe kleur is een prachtige donkerrode/paarse kleur genaamd Merlot. De items uit deze collectie zijn stuk voor stuk versierd met prachtig kant. Een echte eye-cather is de plunge BH. De randen van de cups en schouderbandjes zijn gemaakt van tule, wat zorgt voor een sexy look! Combineer de BH’s uit deze collectie met een van de bijpassende slips in dé trendkleur van 2022 voor een complete look!

Naast deze prachtige collecties shop je bij Annadiva nog meer items in dé trendkleur van dit najaar. Is bordeaux rood niet helemaal jouw kleur? Ook dan ben je bij Annadiva aan het juiste adres! Wat dacht je van bijvoorbeeld van oranje of paarse lingerie? Neem een kijkje op onze webshop of bezoek een van onze winkels en shop een passende BH in jouw favoriete kleur!