De strandaccessoires voor de zomer van 2022!

Mei 17, 2022

Het thema voor de zomer van 2022 is duidelijk: hoe opvallender, hoe beter! Het lekkere weer heeft even op zich laten wachten, wat zorgt voor extra veel enthousiasme op het strand. Eindelijk is het dan ook zo ver dat de verschillende weer apps weer beter weer aangeven.

Er zijn een hele hoop items op de markt die over de bikini gedragen kunnen worden. Laten we beginnen bij het voornaamste strandaccessoire; het strandjurkje. Veel merken hebben dit jaar bij de collectie namelijk een bijpassend strandjurkje uitgebracht. Strandjurkjes zijn er dit jaar dus in overvloed; van doorschijnend en sexy tot aan wat nettere modelletjes. Voor vrouwen met een rechter figuur is de korte zomerjurk met een vrolijke print de perfecte match. Indien je toch liever voor een maxi dress gaat, kies er dan voor om de jurk te combineren met een riempje om de taille, zodat deze geaccentueerd worden. Een kort flared jurkje of een korte, recht uitgesneden jurk is perfect voor vrouwen met een V-figuur. Heb je een peren figuur (A-figuur)? Dan is een strandjurk met een opvallende bovenkant en minder opvallende onderkant de beste optie. Een maxi dress met een V-hals laat je optisch langer lijken. Wil jij deze zomer extra opvallen aan de waterkant? Kies dan voor een fel kleurtje of een drukke print.

Als een jurk niet helemaal jouw ding is maar je toch voor bedekking wilt gaan, is een strandrok of pareo een ideale oplossing voor jou. Een pareo kun je op verschillende manieren dragen; als rok of toch als jurkje. Val lekker op door een gele pare te dragen over een zwarte of gele bikini.

Voel jij je toch comfortabeler in een broekje? Niet is te gek deze zomer. Shorts kunnen makkelijk gecombineerd worden met een bikini of badpak. Ga voor een vrolijk printje of kies juist een short in dezelfde print als de bikini.

Als laatste de jumpsuits en de playsuits. Deze mogen dit jaar ook over de top. Denk aan een jumpsuit met laag decolleté, wijde pijpen, een printje en een opvallend kleurtje. Ook de playsuit kan niet achter blijven in een leuk kleurtje met franjes of stiksels.

Iets wat we deze zomer ook veel gaan zien is een prachtig badpak met een kort broekje of rokje. Deze combinatie is mega zomers en super praktisch.

Je outfit op spicen? Scoor een haarband of scrunchie in jouw favoriete kleur om je outfit helemaal af te maken. Op het strand kan een opvallende zonnebril niet ontbreken. Denk hierbij aan een extravagante pilotenbril of de ronde retrobril met gekleurde glazen. Ook de strandtas mag lekker groot. Kies je voor een grote shopper of een rietentas? Alles mag, als jij deze zomer maar de show steelt.