De mooiste nachtmode voor dit najaar

November 05, 2022

Het wordt helaas weer kouder en grauwer buiten nu het najaar voor de deur staat. Daarom is juist nu het perfecte moment om jouw warme en comfortabele nachtmode te shoppen. Dit najaar zijn er weer prachtige items terug te vinden in de collecties. Op zoek naar een kimono, pyjama, negligé of loungewear? Je bent bij Annadiva aan het juiste adres! In deze blog bespreken we een aantal van onze favorieten merken!

Essenza

Het merk Essenza verrast ook dit najaar weer met het gebruik van prachtige prints. Neem bijvoorbeeld de Jula Ophelia kimono in de kleur Nightblue, een prachtige blauwe kimono die tot de grond valt met bloemenprint. Of het Emmy Juliette nachthemd, een nachthemd in een prachtig chique patroon met takjes. De collectie van Essenza bestaat dit najaar uit nachthemden, pyjamabroeken, pyjamashirts en kimono's. Het merendeel van de items is gemaakt van EcoVero, een milieuvriendelijk alternatief voor viscose. Deze stof is licht, zacht en heeft een lichte glans. De nachtmode van Essenza zit zó lekker, dat je het liefst zo snel mogelijk je bed in wil duiken!

Hanro

Hanro heeft ook dit najaar weer een uitgebreide najaarscollectie op het gebied nachtmode. Deze collectie is niet alleen geschikt om de klok mee rond te slapen, maar ook heerlijk om in te ontspannen. Prachtige basickleuren en bloemenprints kenmerken deze collectie. Een van onze favorieten is de kleur Floral Joy, een prachtig nachthemd met lange mouwen en een bloemenprint in oudroze en blauwtinten op een terracottarode basis. De kleur Floral Joy geeft jou het échte najaarsgevoel.

Marjolaine

Het luxe nachtmodemerk Marjolaine heeft nachtmode in haar collectie die wordt gezien als een modeaccessoire. Luxueus, chique en verleidelijk, dat is Marjolaine. Annadiva heeft een ruim aanbod met de mooiste nachtjurkjes en bijpassende kimono’s. De nachtmode van Marjolaine is bijna altijd gemaakt van 100% zijde of een combinatie van zijde en kant. Onlangs toegevoegd aan de collectie is het Pearl nachtjurkje. Dit prachtige nachtjurkje met spaghettibandjes is afgewerkt met elegant zwart kant en is onderaan lichtdoorschijnend, super sexy. Deze sexy nachtjurkjes combineer je natuurlijk met een Marjolaine kimono.

Annadiva

Naast een eigen lingerie- en badmodelijn heeft Annadiva ook een nachtmodecollectie. Een prachtige collectie met pyjama’s, loungewear en een luxe kimono. De pasvorm, zachte stoffen, comfortabel gevoel en kwaliteit staan hoog in het vaandel bij deze nachtmodecollectie. De unieke bloemenprint en tijdloze basics kenmerken deze prachtige collectie. De zachte stoffen, het comfortabele gevoel en ultieme kwaliteit maken deze collectie een favoriet van veel vrouwen. Het is mogelijk om jouw eigen favoriete setje samen te stellen door te mixen en matchen. Kies bijvoorbeeld voor een shortje in een prachtige bloemenprint en combineer deze met een effen rode pyjamatop. Met Anadiva nachtmode ben jij helemaal on-trend! Nog leuker, je shopt de Annadiva nachtmodecollectie nu met korting! Waar wacht je nog op? Kies voor Annadiva nachtmode en ga comfortabele avonden en nachten tegemoet!

Benieuwd wat voor nachtmode of loungewear wij nog meer verkopen? Bekijk het ruime aanbod hier of bezoek een van onze winkels en shop jouw favorieten bij Annadiva!