• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- en gratis retourneren
  • 9 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

De beste sport BH’s voor 2019!

woensdag 12 december 2018

De feestdagen beginnen er aan te komen en voor je het weet is het al weer 2019. De meeste mensen beginnen hun jaar met goede voornemens, wij bij Annadiva ook! Het goede voornemen van Annadiva is om speciaal voor jullie de beste en fijnste sport BH’s van onder andere PrimaDonna Sport, Panache en Elomi te selecteren waarmee jij jouw goede voornemen gaat behalen!

Grote cupmaten

Veel vrouwen dragen de verkeerde sport BH tijdens het sporten. Misschien herken jij het ook, je bent geneigd een strakke sport BH te kopen omdat je denkt dat dat het beste is. Strak is niet altijd goed. Je sport BH heeft vaak dezelfde maat als je normale BH maat. Als een sport BH te strak of te los zit kan hij niet de steun bieden die je zou verwachten. Omdat het voor veel vrouwen met een grotere cupmaat lastig is om een goede sport BH te zoeken hebben wij bij Annadiva de beste sport BH’s op een rijtje gezet, variërend van een lage sportintensiteit tot een hoge.

Support level Medium

Sport BH’s met een medium support level zijn geschikt voor de wat minder intensere sporten zoals fitnessen of skiën. Deze sport BH’s bieden goede ondersteuning zonder in te leveren op comfort. Bekijk hier alle grote cupmaten sport BH’s met medium support level.

Support level High

Wanneer je een sport BH zoekt voor een grotere cupmaat én voor sporten zoals hardlopen, hockey of tennis dan heb jij een sport BH nodig met een high support level. Deze sport BH’s zijn gemaakt van een extra stevige en niet-elastische stof. Perfect voor de actieve sporters! Sta je al te popelen om hard te gaan lopen? Bekijk snel hier alle high support level sport BH’s.

Support level Extreme

Ben jij een echte liefhebber van sporten en beoefen je een zwaar intensieve sport? Dan zijn de extreme support level BH’s iets voor jou! Deze BH’s bieden de ultieme ondersteuning, ook voor de vrouwen met een grote cupmaat! Het bewegen van de borsten wordt teruggebracht tot een absoluut minimum met deze sport BH’s. Boksen of paardrijden? Niks is te gek! Bekijk hier alle sport BH’s met het extreme support level.

Wil je meer informatie over de verschillende support levels? Bekijk dan even onze adviespagina over sport BH’s. Wil je liever een keer een persoonlijk advies ontvangen over de juiste sport BH, dan kun je ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 073 - 8512017 of een email sturen naar info@annadiva.nl. Het is ook mogelijk om een pasafspraak te maken.