Coming soon: Annadiva Swim

April 06, 2021

Deze zomer lanceert Annadiva haar eigen badmode collectie: Annadiva Swim. Deze collectie is speciaal ontworpen voor vrouwen met een grotere cupmaat. Badmode met de perfecte pasvorm, gegoten in de leukste trendy kleuren en printjes van nu!

Hoe de collectie er precies uit gaat zien, houden we nog even geheim. Maar niet getreurd, woensdag 14 april 2021 lanceren wij namelijk Annadiva Swim! Geloof ons: je zult verstelt staan van de gave printjes en fijne stoffen. In elke serie zitten minstens drie tops en drie broekjes, waardoor er voor ieder wel wat wils is. Naast de bikini’s bevat de collectie ook badpakken en mooie strandaccessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuk strandjurkje, pareo of gave haarband? De Annadiva Swim collectie biedt het complete plaatje.

Het afgelopen jaar zijn wij druk bezig geweest met het samenstellen van de perfecte badmode collectie. Aan de hand van de wensen van onze klanten hebben wij stap voor stap de verschillende modellen en pasvormen bepaald. Met alle expertises die wij in huis hebben is er een collectie neergezet waar wij super trots op zijn. Je vindt unieke items in de collectie, maar ook tijdloze basics ontbreken niet.

De Annadiva Swim collectie biedt de perfecte pasvorm voor vrouwen met een grotere cupmaat. Wij krijgen nog vaak te horen dat vrouwen met een grote cupmaat niet goed kunnen slagen bij het shoppen van mooie en fijne badmode. Hier willen wij verandering in brengen! De Annadiva Swim collectie heeft een ruime range aan maten. De tops gaan vanaf cup C tot en met cup G en de broekjes gaan van maat 36 tot 46.

Annadiva Swim biedt badmode met een goede prijs-kwaliteit verhouding in de nieuwste kleuren en printjes. Nog eventjes wachten en dan kun je jouw favoriete serie ontdekken. Deze badmode is zowel online te koop, als in onze eigen winkels. Natuurlijk staan de dames van onze klantenservice klaar voor al jullie vragen!

Jouw zomer begint bij Annadiva. Fris, vrolijk, tijdloos, uniek, luxe stoffen en rijke prints. Dat is Annadiva Swim!