Bruidslingerie voor jouw perfecte dag

April 02, 2021

The weddingseason is coming! Heb jij jouw bruidsjurk al aangeschaft? De perfecte trouwlocatie uitgezocht en de meest lekkere taart besteld? Leuk! Als jij echt wil shinen in die bruidsjurk is er echter een belangrijk element dat niet vergeten mag worden, namelijk bruidslingerie. In deze blog zullen wij jou meer vertellen over waarom bruidslingerie onmisbaar is!

Bruidslingerie, wat is dat?

Sommige vrouwen hebben nog nooit van het fenomeen bruidslingerie gehoord. Hier willen wij verandering in brengen. De juiste bruidslingerie maakt de pasvorm van jouw trouwjurk namelijk nog beter. Bruidslingerie is een verstevigende, comfortabele en perfecte basis van jouw outfit. Als je het ons vraagt is de juiste bruidslingerie een echte must voor een geslaagde trouwdag én een verleidelijke verassing voor jullie huwelijksnacht.

Wat onderscheid bruidslingerie?

Wat onderscheid bruidslingerie nou eigenlijk van andere lingerie? Sommige vrouwen denken dat alle witte en ivoorkleurige lingerie direct bruidslingerie is, dit is echter niet het geval. Bruidslingerie is namelijk de basis van je trouwjurk en moet dus figuur corrigerend zijn. Ook moet lingerie voor een bruid onzichtbaar zijn. In hoeverre deze lingerie onzichtbaar moet zijn hangt natuurlijk af van jouw trouwjurk. Daarom raden wij ook aan jouw bruidslingerie pas aan te schaffen nadat jij weet wat voor trouwjurk je aan wil op jouw speciale dag.

Soorten bruidslingerie

Zoals hierboven al gezegd is het model van jouw trouwjurk het uitgangspunt voor bruidslingerie. Wanneer je bijvoorbeeld een strapless trouwjurk hebt met een lage uitgesneden rug, dan moet je zeker geen normale BH kopen. Het zou toch zonde zijn als je BH onder je prachtige trouwjurk uitkomt? Ga in dit geval zeker voor een strapless BH; het liefst eentje met een laag rugpand. Een andere mogelijkheid is tape of een opplak BH.

Heb jij een mooie bruidsjurk met halter? Dan zijn er speciale halter BH’s. Heb je kruislingse bandjes? Ga dan voor een kruislingse BH. Wij raden zeker aan je bruidslingerie onder je trouwjurk te passen. Op deze manier zie jij direct hoe het staat. Je bruidslingerie is de basis van je outfit, maar moet zeker niet zichtbaar zijn.

Een andere mogelijkheid is het korset. Dit wordt vaak gezien als dé bruidslingerie. Een korset is namelijk sexy en chique tegelijk. De korset accentueert je taille en boezem. Let er wel op dat je het korset niet te strak dichtmaakt. Je wil natuurlijk nog wel ruimte hebben voor die lekkere taart en een leuk dansje kunnen wagen.

Een string of slip?

Naast het uitzoeken van een prachtige en fijne BH, is ondergoed natuurlijk ook erg belangrijk. Ook bij ondergoed is het van belang te kijken naar jouw trouwjurk. Een strakke trouwjurk vraagt om een string of een naadloze slip die strak om je billen zit. Heb je een jurk met diepe split? Dan is een string wellicht wat riskanter.

Maak jouw trouwoutfit af met de mooiste details

Je kunt jouw lingerie natuurlijk extra sexy maken met mooie details. Wat dacht je bijvoorbeeld van jarratels? Je bruidsnacht kan hiermee eigenlijk niet meer mislukken. Neem eens een kijkje op onze bruidslingerie pagina. Hier hebben wij al de mooiste lingerie voor jou verzameld. Merken zoals Marie Jo, Empreinte, Fantasie, Simone Perele en PrimaDonna bieden de mooiste lingerie aan.