Basic lingerie voor iedere dag!

Maart 26, 2021

Hoe leuk het ook is om een paar setjes in knalkleuren met de mooiste printjes in de kast te hebben liggen, je kunt niet zonder basics! Basics hoeven echter niet saai te zijn. In deze blog laten we basic lingerie zien die een perfecte aanvulling zijn op jouw outfit. Basic but definitely not boring!

Witte lingerie

Witte lingerie is een echte must have! Zeker in de zomer is witte lingerie niet te missen. Een van de nieuwe series van PrimaDonna Twist, Chryso, is uitgevoerd in een prachtige ivoorkleur. Deze serie is overtrokken met een fijne tule en versierd met gouden accenten. De sporty chic straps van de BH’s mogen gezien worden onder al je outfits. Witte lingerie saai? Alles behalve! Een andere prachtige witte serie is de Delphine van Marie Jo. Delphine is lingerie met een geschiedenis. De designers van Marie Jo snuisterden in de rijke archieven van het merk en brengen deze retro lingerie weer helemaal terug. Er is toch niemand die kan weerstaan aan deze fijne broderie anglaise? Wit is een frisse, tijdloze tint. Een klassieker in je lingerielade! Ook de Sophora van PrimaDonna is een perfecte basic. Grafische broderie in fris wit: sexy en zomers!

Zwarte lingerie

Pretty in black kan áltijd. Een zwarte BH is een echte musthave in jouw kast. Zwart is zeker niet saai; het kan juist super sexy zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Offbeat lingerie van Freya? Deze lingerie is versierd met een prachtige kanten bloemenbroderie. Tevens hebben zowel de BH’s als de slips schattige roze details. Een andere zwarte serie die alles behalve saai is, is de Meringue serie van Marlies Dekkers. De BH is voorzien va neen prachtig lijnenspel aan de voorzijde. De ruches op de cups geven de BH een vrouwelijke touch. Prachtig te combineren met een van de bijpassende, zwarte slips. Bovendien is de Raffine serie van Wacoal een perfecte toevoeging op jouw lingerie collectie; sierlijk kant en goede ondersteuning. Een voordeel aan zwarte lingerie; de keuze is enorm! Elk merk heeft wel zwarte BH’s en slips in de collectie. Deze slips en BH’s komen in alle soorten en maten. Fan van een beugel BH? Keuze genoeg! Liever een BH met push-up? Ook dan zijn de mogelijkheden eindeloos.

Nude lingerie

Een trend is nude lingerie. Hierbij hoef je echt niet te denken aan saaie huidskleurige BH’s. Nee, nude lingerie kan echt sexy zijn door de details of kanten versieringen. Heb je bijvoorbeeld de Viva serie van Freya in de kleur Lace Natural Beige al gezien? Deze serie heeft speels kant all over! Super sexy dus. Ook de all time favorite Avero komt deze zomer uit in een prachtige beige kleur. Deze serie staat bekend om het ruitjes patroon en de lieve bloemetjes op de schouderbandjes. Perfect voor de zomer!

Echte basic lingerie

Ben jij helemaal geen fan van kant of schattige details? Ook dan is er keuze genoeg! Kijk eens bij de merken Anita en Felina. Deze merken staan bekend om hun simpele uiterlijk met de perfecte pasvorm! Deze lingerie is onwijs populair. Wanneer je deze pasvorm hebt geprobeerd wil je echt niet meer anders!

Wil jij eens een andere kleur lingerie dan je gewend bent? Wat dacht je van bruin? Een prachtige kleur die perfect in het rijtje van de basic kleuren past! Bekijk het ruime aanbod aan bruine lingerie online bij Annadiva.