Badpakken, badpakken en nog eens badpakken!

Mei 12, 2021

Badpakken, ideaal voor op je ligbedje aan het strand of om heerlijk mee te dobberen in het water. Je ziet steeds meer mensen ze dragen aan het strand of aan het zwembad! Voor ieder type lichaam heb je een passend badpak, maar waar komen deze eigenlijk vandaan?

Het eerste badpak bestond uit meerdere delen. Later kwam er pas het badpak dat bestond uit 1 deel. Het was een soort kostuum met een kraag en een broek tot over de knieën. Als je dan wilde zwemmen kon je de mouwen en kraag eraf halen. Hoe langer het badpak bestond hoe meer nieuwe badpak modellen uitkwamen. Benieuwd naar de geschiedenis van het badpak? Lees dan de blog over de de geschiedenis van het badpak.

Corrigerend badpak

Dit badpak is perfect voor de curvy girls onder ons! Een corrigerend badpak maakt net alles wat gladder en strakker dan een normaal badpak. Hiermee kom je nog mooier voor de dag aan het strand of langs het zwembad.

Badpak met beugel

Net als bikini's of BH's zijn er ook badpakken met beugel of beugelloze badpakken. De badpakken met beugel worden vaak met cupmaten verkocht. Badpakken zonder beugel worden juist vaak met confectiematen aangeboden. De badpak met beugel biedt net die extra ondersteuning wat ideaal is voor dames met een grotere cup.

Voorgevormde badpakken

Er zijn natuurlijk ook badpakken met voorgevormde cups. Deze cups geven je borsten een mooie ronde vorm en houdt alles goed op z’n plek. Dit is super fijn wanneer je een baantje trekt in het zwembad of die net iets te grote golf waar door je wordt weggespoeld, niks om je druk over te maken, want alles zit nog op de goede plek!

Badpak voor grote cups

Ook heb je badpakken voor grote cups. Denk aan badpakken van Elomi, PrimaDonna, Fantasie of Freya. Deze badpakken bieden net die extra comfort voor grote cups, dit door de beugel en goede ondersteuning!