Badmode Beachlife zomer 2023

Februari 23, 2023

De eerste collecties van Beachlife zijn al binnen en een groot deel volgt deze maand! Ook dit seizoen weet Beachlife weer perfect in te spelen op de nieuwste trends. Kies jij voor een dierenprintje of toch voor een effen bikini met leuke ruffles? In deze blog ontdek je jouw favorieten.

Dierenprintjes

Dierenprintjes, een trend die ook deze zomer niet mag ontbreken. Met name de luipaardprint wordt populair deze zomer. In de Safari collectie shop je een prachtige zwarte luipaardprint op een donkergroene achtergrond. Stel jouw favoriete bikini samen door een keuze te maken uit de verschillende bikinitops en bikinibroekjes en straal deze zomer op het strand!

Naast de luipaardprint, mag de zebraprint deze zomer ook niet ontbreken. De welbekende zebraprint van Beachlife keert deze zomer namelijk terug in een nieuw jasje. De Soft Zebra collectie in een zwart met oranje zebraprint is stoer, stijlvol en sexy. Kies jij voor het badpak of toch voor een bikini? De Soft Zebra Padded Triangle Bikinitop is een echte bestseller. Dit model staat bekend om haar goede pasvorm voor kleine en grote cupmaten. Zo creëert iedereen een beach-look met de Soft Zebra collectie van Beachlife.

Geen fan van de kleur oranje, maar wel van zebraprintjes? De Zebra collectie is uitgevoerd in een trendy zebraprint in een roze kleur. Deze kleurencombinatie is perfect voor de zomer!

Ruffles

Ruffles, een trend die ieder jaar weer terugkeert. Ruffles zien er niet alleen schattig en vrouwelijk uit, maar de borsten lijken hierdoor ook groter. De Black Swirl is een stijlvolle collectie in een tijdloze zwarte kleur. De beugel bikinitop uit deze collectie is voorzien van ruffles aan de bovenkant van de cups en op de schouderbandjes.

Ook voorzien van ruffles is Rouge Shimmer collectie. Deze collectie is uitgevoerd in een zomerse roze kleur, super trendy! Tot slot spot je ook ruffles bij de Green Embroidery collectie. Deze collectie in een donkergroene kleur is dankzij de ruffles en broderie perfect voor de zomer.

Trendy printjes

Een collectie waar wij fan van zijn is de Pied de Poule collectie. In deze collectie vind je stijlvolle badmode in een retro print; dé must-have voor de zomer! Deze collectie is uitgevoerd in een oranje met witte kleur. Daarnaast is de plunge bikinitop uit deze collectie ook nog eens voorzien van ruffles! Klassieke details, gecombineerd met een pied de poule print, zijn een ware match made in heaven.

De Macaron collectie is voorzien van een gestreepte print in mooie kleuren. De combinatie van de kleuren wit, roze en oranje is op en top zomers! De bikinitops zijn verkrijgbaar in unieke modellen. Combineer jouw bikini met een van de strandjurken voor een complete look.

Black and Blue

Dit is nog niet alles! Ben jij fan van pretty in black? Dan is de Black Swirl collectie echt iets voor jou! Deze fijne collectie met een lichte swirl print is perfect voor een stijlvolle zomer. Favoriet uit deze collectie is het prachtige One Shouder Badpak; chique en comfortabel! Ga jij liever voor blauw? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen bij de Denim en Swirl collecties. De denim collectie heeft, zoals de naam wellicht al verklapt, bikinibroekjes en bikinitops in de collectie die zijn versierd met een denimprint. De Swirl collectie bestaat uit bikini's met een echte retro-look!

Je hoeft gelukkig niet lang meer te wachten, want het grootste deel van de collectie staat al online. Bestel jouw nieuwe bikini of badpak online of kom passen in een van onze winkels. Voor welke collectie kies jij?