• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf €50,- en gratis retourneren
  • 9 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Annadiva steunt Pink Ribbon

donderdag 22 september 2016
In oktober is het wereldwijd borstkankermaand. In deze maand worden er door organisaties als Pink Ribbon allerlei acties georganiseerd om borstkanker onder de aandacht te brengen. Annadiva draagt haar steentje bij door middel van de verkoop van Pink Ribbon armbandjes. Om borstkanker onder de aandacht te brengen en hier even bij stil te staan, willen wij graag adviseren over waarom een BH dragen nu juist zo belangrijk is en wat voor effect dit heeft op je borsten, je lichaam en je gezondheid.


Gezondheidsproblemen

Je lingerie moet perfect passen. Geen snijdende schouderbandjes, rugpanden die omhoogschuiven of te kleine of te grote cups. Het voelt niet alleen heel oncomfortabel maar je kunt er ook gezondheidsproblemen door krijgen. Zo kunnen te strakke bandjes zorgen voor huiduitslag en geknelde zenuwen, met als gevolg hoofdpijn. Als je BH niet genoeg steun geeft aan je borsten, dan kunnen je schouders gaan doorhangen. Die verkeerde houding zorgt ervoor dat je rug- en nekklachten ontwikkelt, zodat je (vanwege te veel druk op je middenrif) zelfs maag- en darmproblemen kan krijgen. Precies daarom is een perfecte pasvorm zo belangrijk!

Een goede BH laat je stralen!

Ieder lichaam is anders en vraagt dus om een ander type BH. Welk model BH het beste bij jou past, hangt af van de vorm van je lichaam en je voorkeuren. Het dragen van de juiste BH is van essentieel belang. Alleen een perfect passende BH zit comfortabel en laat je stralen. Omdat ieder lichaam anders is, vraagt het ook om een ander type BH. De half cup en balconette modellen zijn bijna altijd geschikt, omdat deze de borsten goed ondersteunen en een natuurlijke vorm geven. De juiste BH (in de goede maat) voelt comfortabel en ondersteunt goed. Hiernaast verbetert je houding en kan het rug- en nekklachten voorkomen. Helaas is de zoektocht naar de perfecte BH niet altijd even makkelijk.

Advies

Om de perfecte BH te vinden is het van belang om eerst te weten welke cupmaat je hebt. Gelukkig is het meten van je BH-maat niet moeilijk. Annadiva helpt je graag bij het vinden van een passende, comfortabele en mooie BH, óók wanneer dit door een borstkankerbehandeling vermoeilijkt wordt. Op Annadiva.nl kun je terecht voor advies. Heb je liever persoonlijk advies? Dan is Annadiva ook telefonisch bereikbaar om al jouw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden. Welke maat je ook hebt, bij Annadiva slaag je zeker. We hebben lingerie en badmode in alle maten.

Pink Ribbon

Vanaf 1 januari 2016 zijn gratis plastic tassen niet meer toegestaan. Het doel hiervan is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Het geld van de tasjes die wij verkopen, zamelen wij in voor de organisatie Pink Ribbon. Daar zijn wij super trots op.

Nieuwe ontwikkeling

Om vrouwen met borstkanker te steunen en zo goed mogelijk te adviseren, is Annadiva nu bezig met de ontwikkeling van een nieuwe dienst. Nieuwsgierig wat het is? Blijf ons volgen, hier kondigen wij later meer over aan.

Feiten en fabels

- Vrouwen met kleine borsten hoeven geen BH te dragen = ✖
Vrouwen met kleine borsten hebben ook baat bij een goed zittende BH. Een voorgevormde mousse BH of een push-up BH zijn extra flatterend voor kleine borsten.

- Het is verstandig om elk jaar je maat op te laten meten = ✔
Het lichaam van een vrouw veranderd tijdens het hele leven. Zo heb je de pubertijd, zwangerschap of gewichtsverlies of -toename.

- Voor een push-up effect kun je een te kleine BH dragen = ✖
Ten eerste zit een te kleine BH super oncomfortabel en ten tweede is het ook nog een super slecht voor je borstweefsel. Dit raden wij dus niet aan.

- Rode lingerie schijnt niet door onder wit = ✔
Veel vrouwen vinden het niet fijn als lingerie zichtbaar is, vooral niet tijdens het dragen van witte kleding. In tegenstelling tot wat veel vrouwen denken, schijnt rood niet door onder witte kleding. Deze kleur kun je dus het beste dragen onder wit.

- BH’s voor grote cupmaten zijn altijd degelijk = ✖
Vaak worden BH’s voor grote cupmaten geassocieerd met ouderwetse en functionele BH’s. Bij Annadiva vind je een ruim assortiment aan sexy, mooie en luxe lingerie. Ook voor grote cupmaten.

- Het dragen van een BH kan voorkomen dat je borsten gaan hangen = ✖
Een gewone BH houdt de boel mooi in vorm en omhoog. Zodra je hem uit doet, zal de zwaartekracht en ouderdom weer van toepassing zijn.