• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Annadiva Sportweken

woensdag 14 augustus 2019

Lekker op vakantie geweest en genoten van al het lekkers? Of heerlijk je vakantie doorgebracht in eigen land? Hoe je je vakantie ook viert of nog gaat vieren, waarschijnlijk heb je het gevoel dat een work-out niet verkeerd zou zijn. Tijd voor een nieuwe en goede sport BH! De komende weken zijn de sportweken bij Annadiva er weer en dat betekent volop korting op sport BH’s, maar ook op sportkleding om jouw sportoutfit compleet te maken.

PrimaDonna Sport

Een goede en stevige sport BH die ook wat doet voor het oog? Dan is de Sweater sport BH echt iets voor jou! De sport BH is uitgevoerd in het zwart en lichtgrijs en in twee soorten modellen. Met deze sport BH kan je gaan hockeyen, hardlopen of fitnessen, voor elke sport kan je de Sweater sport BH dragen.

Panache

Bij Panache staat comfort centraal, maar dat niet alleen. De sport BH’s van Panache bieden niet alleen goede steun maar zien er ook nog eens super sportief uit dankzij allerlei kleuren. Bij Panache zijn de sport BH’s te onderscheiden in voorgevormde sport BH’s met beugel of zonder beugel. Daarnaast zijn de sport BH’s zo gemaakt dat het schudden van de borsten met 83% verminderd wordt.

Shock Absorber

Met de sport BH’s van Shock Absorber kun je werkelijk elke sport beoefenen. Van yoga tot boksen en van fitness tot voetbal. De sport BH’s hebben namelijk het hoogste support level, wat betekent dat de borsten goed op haar plaats blijven. Naast een goed support level dragen de BH’s ook nog eens super comfortabel dankzij de goede afwerkingen. Een van de populairste sport BH’s van Shock Absorber is de Ultimate Run sport BH, welke te verkrijgen is vele maten en kleuren. Check ‘m hieronder.