• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

New brand alert! Wolford

maandag 30 oktober 2017

W A U W. Wolford, het nieuwe merk dat aan ons assortiment is toegevoegd is simpelweg prachtig!

Wolford

Wie?

Het merk Wolford staat al jaren bekend als leider in de markt van luxe kousen en panty's. Het Duitse merk is in 1950 opgericht en heeft sindsdien het assortiment uitgebreid met meerdere luxe producten zoals lingerie, beachwear, vrouwenkleding en zélfs mannenkleding!  Wolford is een merk dat zich open stelt voor creatieve maar vooral innovatie ideeën. Waarde toevoegen aan de producten en voor de consument is erg belangrijk voor hen. Bij de panty's laat Wolford zien dat je zeer unieke producten kunt maken door breitechnieken te combineren met de hedendaagse technologie. Ook is de visuele presentatie van het merk onderscheidend in de markt, naast het feit dat de producten zijdezacht aanvoelen zien ze er ook nog eens prachtig uit.

Wat?

De focus van Wolford ligt op het vrouwelijke silhouet, die de tijdloze elegantie en luxe vertegenwoordigt. Door de vakmanschap, kwaliteit en de huidige trends blijft Wolford zich ontwikkelen om zo de hele wereld te inspireren. Ook een zeer belangrijk punt, de producten van Wolford zijn ook nog eens erg duurzaam. Dit wil zeggen dat je er lang plezier van hebt!

Waar? Bij Annadiva!

Vanaf heden zijn de prachtige items van Wolford online bij Annadiva te shoppen. De zijdezachte panty’s zijn in diverse kleuren en deniers verkrijgbaar, dus neem snel een kijkje en shop jouw favoriet!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan snel de collectie van Wolford op onze site!