De beste ondersteuning op het strand met een beugel badpak

April 19, 2021

Het mooie weer komt er al weer aan. Steeds meer badmode druppelt binnen en wat zitten er toch weer prachtige items tussen. In deze blog nemen wij jullie mee in de wereld van badpakken. Badpakken met goede ondersteuning, zodat je met gemak een lange strandwandeling kan maken.

Badpakken kunnen super sexy zijn

Een badpak is ideaal voor de vrouw die minder huid wil tonen, maar toch sexy en vrouwelijk wil zijn. De tijd dat een badpak alleen werd gebruikt om een sport te beoefenen is zeker voorbij. Deze zomer hebben wij prachtige badpakken in de collectie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sexy badpak met open rug? Of een badpak met een V-hals? Hallo mooi decolleté. Een badpak is dus echt alles behalve saai.

Badpak met beugel

Naast dat badpakken super sexy kunnen zijn, geven ze je ook echt een goede ondersteuning. Voornamelijk de badpakken met beugel zijn ideaal als je van comfort en stevigheid houdt. De beugel in het badpak zorgt namelijk voor goede ondersteuning. De beugel separeert je borsten en houdt je borsten goed op de juiste plek. Een badpak met beugel is dus ideaal voor een actieve wandeling, maar ook wanneer je heerlijk wil genieten op je zonbedje.

De voordelen van een badpak met beugel

Een badpak met beugel biedt heel veel voordelen. Zoals al eerder genoemd biedt een beugelbadpak extra comfort gedurende een activiteit. Zwemmen, zonnen of een potje beachvolleybal? Met een goed beugelbadpak aan is niks te gek! Een ander voordeel van het badpak is de bescherming tegen de zon. Doordat je jouw lichaam meer afschermt van direct zonlicht, is de kans op verbranding ook minder groot op bijvoorbeeld jouw buik en rug. Ten slotte corrigeert een badpak een eventueel buikje. Het meest belangrijke is dat jij je comfortabel voelt op het strand, een badpak kan je hier zeker bij helpen.

Badpakken voor de grotere cup

Sommige vrouwen met een grotere cupmaat struggelen met een passend badpak. Dit hoeft echt niet! Bij Annadiva hebben wij een groot assortiment met badpakken voor de grote cup. Van een badpak tot en met cup K bieden wij nog steeds het comfort én de uitstraling die jij nodig hebt. Wij bieden badpakken aan van onder andere Fantasie Swim, PrimaDonna Swim, Beachlife en Cyell. Een ruime collectie met voor ieder wat wils dus.

Een trendy badpak voor de grotere cup

Tegenwoordig zijn er veel klassieke en trendy badpakken voor de grotere cupmaten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit egale zwarte badpakken die je borsten optisch kleiner maken. Meer fan van een zomers patroontje? Je hebt de keuze uit vrolijke bloemenprintjes, dierenprintjes, dots en streepjes. Wil jij opvallen in een badpak? Ga dan voor een opvallende kleur of motief met een laag uitgesneden decolleté. Extra leuk: je kunt jouw badpak afmaken met de leukste details. Wat dacht je bijvoorbeeld van een strandjurkje of leuke scrunchie?