• Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Gratis retourneren
  • 9,2 / 10 klantbeoordeling van 1.500 klanten

Push-up bikini

Rooster Lijst

6 Artikel(en)

Rooster Lijst

6 Artikel(en)

Push up bikini

Wie wil dat nu niet? Met een bikini met mooie volle en sexy borsten langs de waterkant. Met een push up bikini of maximizer bikini is het mogelijk. Speciale push up pads in je bikini zorgen er voor dat je borsten een beetje omhoog en naar binnen worden geduwd.

Extra effect met super push up bikini

Push up bikini’s zijn er in vele maten. Vaak worden push up bikini’s gedragen door vrouwen met een wat kleinere cup zoals cup A of B, maar er zijn ook maximizer bikini’s voor cupmaat C, D en E. En natuurlijk zijn push up bikini’s er in vele omvangsmaten zoals 70, 75, 80 en 85.

Wil je een extra effect bereiken dan is er de super push up bikini. Deze bikini kent vaak meerder pads om het maximale effect te bereiken.

Triangle push up bikini

Veel push up bikini’s zijn voorgevormd en van een beugel voorzien. Een push up triangle bikini wordt door diverse badmode merken aangeboden. Verder kun je kiezen voor vaste of uitneembare paddings.

De nieuwste trends, de leukste kleuren

Wil je een klassieke zwarte bikini met push up effect een rode, witte of eentje met de meest recente modekleuren van 2020? En kies je voor een Cyell bikini. of liever een Beachlife, of PrimaDonna Swim bikini? Natuurlijk slaag je bij Annadiva. Koop online of in één van onze winkels. Kijk ook eens bij onze bikini sale en bij de maximizer bh’s